English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

UČENJE U INOZEMSTVU - STUDY ABROADStudy Abroad Program za mlade i odrasle od 2 - 52 sedmice. Ucimo strane jezike u zemljama izvornog govornog podrucja. U preko 35 zemalja svijeta naš centar vam omogucava ucenje preko 16 stranih jezika u više od 55 škola svijeta koje pripadaju mreži škola IHWO odnosno EF(Education First) škola, sa sjedištem u Londonu, UK tj u Cirihu, Švicarska. Uz našu pomoc možemo za vas organizovati kurseve i smještaj u zemlji gdje je škola, prevoz od aerodroma do škole, životno ili zdravstveno osiguranje, vize... i sl. Saznajte globalno, ucite strani jezik zajedno sa izučavanjem kulture, historije i običaja zemlje u koju želite da idete. IH Study Abroad program se izučava intenzivno od minimum 2 sedmice do maksimum 1 godine  u zemlji u kojoj se taj jezik govori. Kursevi se mogu organizovati 3, 4, 5 ili više sati na dan - raspon opcija ovisi o pojedinim školama. Smještaj može biti u porodici, hostelima, motelima, hotelima, residencijama i sl. U toku nastave se organizuju i dodatne aktivnosti, izleti druženja i sl. Ukoliko ste zainteresirani javite se putem emaila : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambot-a, potrebno je JavaScript omogućiti da bi je vidjeli ,  i obavezno zakažite sastanak na kojem cete dobiti sve detaljne informacije o programu "Study Abroad."

Takođe organizujemo pripremnu nastavu iz engleskog jezika za prijem na međunarodne univerzitete - Foundation University Programmes, 6 ili 9 mjeseci u Londonu i to Business, Law, Engineering i sl. Pogledajte brošuru

 
ŠKOLA ITALIJANSKOG U BOLOGNI

Mi smo škola talijanskog jezika srednje veličine u obiteljskom vlasništvu sa sjedištem u Bologni. Imamo preko 10 godina iskustva u radu sa studentima različite starosne dobi, iz svih krajeva svijeta. Osim naših standardnih intenzivnih kurseva talijanskog, nudimo i niz tematskih kurseva kao što su talijanski u kombinaciji sa talijanskom kuhinjom, kulturnim ekskurzijama,degustacijama vina, itd.  Posebno su popularni naši programi pripremnih tečajeva za upis na talijanske univerzitete. Nadam se da je ovaj kratki uvod uspio zadobiti Vašu pažnju, te da ćete potražiti više korisnih informacija u priloženoj brošuri s općim informacijama o našoj školi. (dokument je na engleskom jeziku).U međuvremenu, za bolji uvid u našu školu posjetite nas na www.studyitalian.it. Sve informacije oko odlaska u Italiju, plaćanja i sl. možete dobiti kod našeg agenta za BiH Interlingua Language School. Aranžmani predviđaju kurseve u trajanju od minimum 2 do maksimum 24 sedmice. Datumi i cijene. Live real Italian!(click info letak).


ŠKOLA NJEMAČKOG JEZIKA U BEČU

DOBRO DOŠLI u školu ActiLingua Academy! Akademija ActiLingua je smještena u samom srcu Beča i organizuje kurseve njemačkog jezika u toku cijele godine i za sve nivoe. U Akademiji ActiLingua ćete učiti njemački u malim internacionalnim grupama po utvrđenom programu. Možete pohađati kurseve od 2-24 sedmice. Učite njemački kroz doživljaje u Beču! Više informacija možete dobiti kod našeg zastupnika/agenta za BiH Interlingua Language School. Pogledajte brošuru(click)

ENGLESKI JEZIK

IH LONDON, IH NEW YORK

NJEMAČKI JEZIK        ITALIJANSKI JEZIK

IH BERLIN, IH FREIBURG,                   IH ROMA

ŠPANSKI JEZIK           FRANCUSKI JEZIK

IH BARCELONAIH SEVILJA,                  IH NICE

IH MADRID

RUSKI JEZIK

IH MOSCOW


                            

 
175573