English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

WM - WEEKEND MARATHON ® - Za polaznike iz cijele BiH

Program "Vikend maraton" ® - Idete na poslovno putovanje? Hitno trebate dopuniti znanje specifičnog vokabulara nekog od stranih jezika? Osvježiti znanje gramatike? Prakticirati govorni jezik ili uvježbavati vještine čitanja, pisanja ili slušanja? Izaberite vaše teme, poslovne, stručne, opće...itd. Na ovaj način ćete brzo i efikasno ispuniti vaše ciljeve te steći više samopuzdanja u engleskom(njemačkom i sl.) poslovnom okruženju ili biti spremniji za prezentiranje vaših ideja, uspješnijeg poslovanja ili bolji uspjeh na raznim ino-ispitima. WM je posebno organiziran program za poslovne ljude, grupe polaznika koji imaju potrebu da za kratko vrijeme savladaju odgovarajuće zahtjeve iz oblasti nekog od stranih jezika. NEW! Cijena 150KM po polazniku. Kalkulacija za min 4 polaznika.


NEW!! VIKEND MARATON - WEEKEND MARATON NA MORU 3 DANA

199KM+smještaj+prevoz(klikni) za minimum 6 polaznika


Postoje 2 kurs programa, a ovisno o dužini trajanja :


- Weekend Marathon Program - Total Immersion® (1 vikend/2x6-8 časova=12-18 časova)

- Super Intenzivni Program "WeekPlus Marathon"® (1 sedmica/5x4 časa=20 časova)


- Weekend Marathon Program - Total Immersion® je ekskluzivan grupni, poluindividualni ili individualni tip pohađanja nastave. Trajanje : Jedan vikend, od petka do subote, svaki dan po 6 ili 8 časova, ukupno 12-16x45'. Cijena 150KM za min 4 polaznika.(poluindividualna nastava ili rad u grupi)

Cijena za individualni tip nastave iznosi 299KM+PDV za ukupno 12 časova(petak 6 časova+subota 6 časova) te za 16 časova 349KM+PDV. Termini pohađanja nastave, petak 8 časova+subota 8 časova i to 4 časa prije podne, pauza od najmanje 1h te 4 časa popodne)

- Super Intenzivni Program "WeekendPlus Marathon"® (1 sedmica-produženi vikend) je ujedno fleksibilan i može se pohađati od srijede do nedjelje ili od petka do utorka, 5 odabranih dana u jednoj sedmici i to po 4 časa dnevno. Mi vas možemo pripremati iz specifičnih oblasti koje se od Vas zahtijevaju. U toku trajanja ovog Vikend Plus marathona, a u radne dane imaćete mogućnost pristupa vježbama za rad kod kuće tj da prakticirate usvojeno gradivo "On line", a putem našeg web portala: www.interlingua.edu.ba.

Ovaj program je dostupan svim zainteresiranim polaznicima iz cijele BiH pa i šire. Ukoliko nemate u svom gradu priliku pohađati ove kurseve to možete učiniti odmah te provesti vikend u Sarajevu. Nastava se može pohađati individualno (One to one); Grupno; "Charter" grupe - Poluindividualno nastava (2-3 polaznika) sa prijateljima s kojima želite zajedno učiti engleski jezik. ili u grupama od 4-8 polaznika. Maksimalna posvećenost nastavnika po svakom kandidatu i do 75%. Učešće svakog polaznika u nastavi je znatno veće nego u grupama preko 8 polaznika.


Kome je namijenjen?

Ovaj program mogu korisiti polaznici različite dobi, obrazovanja i potreba, od tinejdžera, studenata  koji se pripremaju za ispite na internacionalnim fakultetima do odraslih poslovnih ljudi i sl. kojima je hitno neophodno odgovarajuće znanje engleskog jezika iz posebnih oblasti.


Šta učiti?  Koje oblasti?

U skladu sa vašim željama i potrebama, naš stručni CELTA team može skrojiti kurseve iz postojećih programa  kao npr :


Oblasti izučavanja :

- BE Poslovni program

- ESP - Strukovni program (medicinski, pravni, diplomatski, javni sektor-armija, policija, državni službenici,

osoblje u  stranim predstavništvima, ambasadama, ..i sl; )

- Korektivni gramatički seminar(brza korekcija gramatike uz primjenu iste kroz stvarnu komunikaciju)

- Uvježbavanje vještina : govora, pisanja, razumjevanja teksta, slušanja.

- Uvježbavanje vještina : Telefoniranje na engleskom, Poslovna prepiska, Pisanje izvještaja

Vođenje sastanaka, Uspješno prezentiranje, Usvajanje specifičnog vokabulara, fraza, idioma, i sl.

- Akademski program, Priprema za TOEFL, IELTS i mnogi drugi na zahtjev klijenata. 
175574