English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

NOVO! RUSKI JEZIK A1-B1
Srijeda, 27 Mart 2019 00:00

NOVO! KURS RUSKOG JEZIKA 

Kurs ruskog jezika u EC Interlingua namijenjen je polaznicima koji žele da uče ovaj strani jezik iz hobija, ostvare poslovne kontakte sa ruskim firmama ili planiraju da studiraju, žive i rade na ruskom govornom području, itd. Kurs ruskog jezika se bazira na konverzaciji, brojnim interaktivnim metodama koje omogućavaju da se gramatika savlada kroz razgovor. Kurs kineskog jezika može biti grupni ili individualni, online (onlajn) ili ubrzani.


Ruski jezik se ubraja u grupu slavenskih jezika i u širokoj je upotrebi na teritoriji Evroazije. Ruski je najviše korišćen maternji jezik na teritoriji Evrope, a pored Rusije koristi se i u većini zemalja bivšeg SSSR-a. Više od četvrtine celokupne svetske naučne literature objavljeno je na ruskom jeziku, a njegova upotreba zastupljena je u oblasti industrije, pre svega komunikacionih sistema. Rusija, kao jedna od svetskih supersila, iskazuje značajan politički uticaj, pa je učenje ruskog jezika, kao stranog, široko rasprostranjeno u školama širom sveta. Velikim ulaganjem ruskih preduzeća u mnoge industrijske grane u našoj zemlji raste potreba za ljudima koji koriste ruski jezik.
PRIJAVE PUTEM EMAILA: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambot-a, potrebno je JavaScript omogućiti da bi je vidjeli  


Kurs ruskog jezika nivo A1-B1 / 4-6 modula 

Vrsta kursa

Trajanje modula

Cijena (kalkulacija 4-6 polaznika)

Opšti

20 časova (4 sedmice)

150KM+PDV

Individualni

Min. Blok od 20 časova

35KM+PDV po času od 45'

Za manje grupe cijena se preračunava na slijedeći način:

Za 1-3 polaznika cijena se računa kao kod individualnog programa i to 35KM x Br.časova(min 20)/1-3 polaznika.


Opšti kurs ruskog jezika - Rad u grupi - NIVO A1- B1

Podrazumjeva 4-6 polaznika i traje 4-6 modula po jednom nivou, ovisno o literaturi. Ovim kontinuitetom nastave, po jedan modul od 20 časova mjesečno, EC Interlingua Vam pruža mogućnost da kurs savladate polako, temeljno, uz redovno pohađanje, kontinuiran rad kod kuće i savremeni pristup predavanjima. Kurs modul može pohađati i manje polaznika 3, al se tada cijena po polazniku uvećava tj prema cijenovniku iznad. 

Literatura nije uključena u cijenu


 
178004