English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Kurs+Smještaj u Sarajevu 1-2 sed.

Kursevi u Sarajevu za polaznike iz BiH i regiona, ali i EU.

To su intenzivni kursevi koji uključuju kurs, smještaj i ostale turističke aktivnosti. PRIJAVITE SE ODMAH!! SKROJIĆEMO ZAJEDNO NAJBOLJI ARANŽMAN ZA VAS. Namijenjeni su polaznicima, koji žive van Sarajeva, širom BiH, regiona ali i EU, a koji  žele spojiti ugodno sa korisnim, pohađati neki od kurseva iz naše ponude, naučiti nešto novo ali i zabaviti se, upoznati znamenitosti olimpijskog grada, noćni život grada, posjetiti poznata sarajevska izletišta ili uzeti učešća u poznatim manifestacijama grada poput SFF, Jazz festivala ili Sarajevske zime. Naša škola organizuje ljetnje i zimske kurseve, a po želji, za organizovane grupe, i tokom cijele godine. Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, njena metropola i njen najveći urbani, kulturni, ekonomski i prometni centar, glavni grad Federacije Bosne i Hercegovine i sjedište Kantona Sarajevo. Više o atrakcijama grada možete pronaći na: www.sarajevo.ba. Naš Centar je smješten u samom centru grada, kod Narodnog pozorišta, udaljen desetak metara od mjesta na kojem se organizira SFF.Koje kurseve organizujemo?

Naš centar organizuje intenzivne kurseve stranih jezika te IT obuku za rad na računarima. Kursevi se mogu organizirati individualno(privatni časovi), polu-individualno, 2 polaznika  ili u manjim grupama od 3-8 polaznika.

Intenzivni kurs  - Engleski jezik u trajanju od 1-2 sedmice (svaki radni dan  po 2-3 časa)

Intenzivni kurs  - Njemački jezik u trajanju od 1-2 sedmice (svaki radni dan  po 2-3 časa)

Intensive Bosnian for foreigners 1-2 week(every working day)

Intenzivni kurs  - IT obuka(iz naše ponude) u trajanju od 1-2 sedmice(svaki radni dan  po 2-3 časa)

Vikend marathon -  Intenzivni kursevi od petka do nedjelje(svaki vikend dan u prosjeku po 6 časova. (petak 4 časa, subota 8 časova a nedjelja 6 časova, u terminima prije i poslije podne)


Smještaj

Smještaj može biti u hostelima, motelima, hotelima, rezidencijama i apartmanima ovisno o vlastitim željama pojedinaca ili grupa polaznika. Svaki polaznik unaprijed izražava želju za ponuđenim varijantama smještaja.

Aktivnosti

Obilazak grada, fakultatativni izleti, posjete historijskim znamenitostima, posjete historijskim mjestima srednjovjekovne Bosne kao i one u vrijeme otomanske vlasti, posjete i učešće na kulturnim događajima i sl. se posebno dogovaraju i plaćaju. Naš Centar organizuje pomenute aktivnosti u saradnji sa svojim poslovnim partnerima tako da možemo adekvatno odgovoriti na sve zahtjeve vezane za organizaciju.

Prevoz

Može biti vlastiti ili organizovan za veće grupe polaznika. Nije uključen u cijenu, al se po dogovoru može napraviti aranžman sa prevozom.

Cijene

Cijene ovise o vrsti smještaja, kursa te posebnim zahtjevima, dakle na upit!


 
178005