English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Zakup poslovne adrese
Srijeda, 25 Januar 2017 11:17

Zakup poslovne adrese

Trebate samo adresu za registraciju firme/tvrtke, a ne želite plaćati skupe najmove poslovnih prostora i režije? Treba Vam samo poštanski sandučić? Adresa u centru Sarajeva?

Interlingua d.o.o. Vam upravo to omogućuje! Pružamo usluge zakupa poslovne adrese za tvrtke kojima nije potreban poslovni prostor.

Ova usluga je namjenjena uglavnom firmama/tvrkama koje imaju svoja glavna sjedišta diljem EU, regiona, a u BiH im nije potreban klasičan i skupi ured nego zakupljena adresa na koju je tvrtka registrirana i gdje može dobivati poštu. Uz knjigovodstvene i računovodstvene usluge možete napraviti zakup adrese za sjedište svoje firme. Za sve domaće i strane tvrtke kojima je potrebna (privremena) poslovna adresa, pružamo uslugu zakupa adrese. Ova usluga Vam omogućuje da pokrenete posao, i da nakon izdavanja Rješenja i ulaska u registar koristite našu adresu za primanje svih vrsta dolazne pošte kako bi uštedjeti nepotrebne troškove, te na taj način za svoje aktivnosti ne trebate koristiti poslovne prostorije što znatno poskupljuje trošak poslovanja( trošak zaposlenika, trošak telefona, trošak najma…)... Na ovaj način  povoljno dobivate sjedište i poslovnu adresu. Knjigovodstveni servis Vam nudi da ovu uslugu možete ugovoriti i prije (nove) registracije društva ili prema dogovoru.

Zakup uredskoga prostora za dnevni, tjedni ili mjesečni najam u Sarajevu. Ured se može zakupiti i na nekoliko sati za potrebe instrukcija, seminara, predavanja itd. Postoji mogućnost zakupa samo jedne radne jedince (stola) kao coworking prostora za dnevni, sedmični ili mjesečni najam.


Osnovni paket:


- prijavu poslovne adrese na lokaciji, 

- poštanski sandučić

- korištenje stola/mjesta - 2h sedmično, 8h mjesečno

Osnovni paket možete obogatiti uslugama poput zaprimanja telefonskih poziva, obavljanja poslova uredske administracije, skeniranja pošte na mail, kopiranja i printanja dokumentacije, a možete odabrati i jedan od naših paketa najma ureda za povremene sastanke.


Naše usluge uključuju:

– zakup poslovne adrese (na nju primate poštu vaše tvrtke), uz mogućnost preusmjeravanja pošte na drugu adresu (možete preusmjeriti svu poštu koja dođe u ured na adresu koju želite kod kuće ili u inozemstvu)

– scan vaše pošte i slanje putem e-maila, itd.

– vaš broj za primanje fax-a


CIJENA ZA ZAKUP ADRESE: 

Mjesečni zakup poslovne adrese: 100KM +PDV. Troškovi poštanskog sandučića nisu uključeni!

- Preusmjeravanje pošte: ovisno o stvarnim količinama pošte,  ili paušalno 20KM-50KM mjesečno ili prema dogovoru.

- Fax: ovisi o stvarnim količinama

- Scan i Preusmjeravanje fax-om zaprimljene pošte: ovisi o stvarnim količinama 
158545