English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Zakup poslovnog prostora - FLEXI
Srijeda, 25 Januar 2017 12:40

Zakup poslovnog prostora - FLEXI

Otvarate firmu, preduzeće, tvrtku, a ne želite plaćati skupe zakupe? Trebate samo ured za povremene sastanke ili seminare?

Zakup uredskoga prostora ili kancelarije za dnevni, tjedni ili mjesečni najam u Sarajevu. Ured se može zakupiti i na nekoliko sati za potrebe sastanaka, instrukcija, seminara, predavanja itd. Postoji mogućnost zakupa samo jedne radne jedince (stola) kao coworking prostora za dnevni, tjedni ili mjesečni najam. Svi korisnici imaju pravo korištenja interneta, konferencijske prostorije, wc-a te usluge prijema stranaka od strane naših zaposlenika. Ovakva vrsta zakupa poslovnog prostora odlikuje se u maksimalnoj fleksibilnosti i prilagođavanju potreba našim klijentima i željenom načinu korištenja prostora. Cijene zakupa se kreću ovisno o dužini korištenja prostora i potrebama korisnika. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.


*Virtual 2Xx*

Paket uključuje ograničeno korištenje ureda, u skladu sa Vašim potrebama, od ponedjeljka do petka, od 9h do 17h, besplatan internet, upotrebu projektora, printera, sale za sastanke ili seminar (do 10 polaznika/učesnika, za više prema dogovoru). Cijena zakupa: 350KM  + PDV/sedmično ili 90KM po danu, a za najma od jednog do tri dana. Maksimalan najam je 4 sedmice ili po dogovoru.


*Virtual Xx*

Paket uključuje korištenje ureda, u skladu sa Vašim potrebama, 4 sata dnevno, besplatan internet, upotrebu printera, sale za sastanke ili seminar(do 10 polaznika/učesnika, za više prema dogovoru). Cijena zakupa: 195KM + PDV/sedmično ili 75KM po jednom danu, a za najma od jednog do tri dana. Maksimalan najam je 4 sedmice ili po dogovoru.

.
*Virtual TM - Tailor Made*

Paket je skrojen prema Vašim potrebama i uključuje korištenje ureda po dogovoru i u sukladno njima, besplatan internet, upotrebu printera, sale za sastanke ili seminar. Cijena zakupa se obračunava ovisno o Vašim potrebama, te na toj osnovi radimo ponudu i prilagođavamo cijenu zakupa uz mogućnost arhiviranje i skladištenje dokumentacije.

 
158545