English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Program sufinansiranja školovanja nezaposlenih*
Ponedjaljak, 29 Maj 2017 21:45

Program sufinansiranja školovanja nezaposlenih.  

Obuke za poslove koji poslodavci danas traže. Finansiramo do 50% Vašeg školovanja, ako se prijavite do 25-og u mjesecu, od juna do septembra.


Obuke i kursevi organizuju program osposobljavanja nezaposlenih lica sa teritorije Sarajeva i šite za poslove koji su traženi na tržištu rada i glavnim sajtovima za zapošljavanje u zemlji i inostranstvu. Program je poseban iz 2 razloga:

1. Vodili smo računa da obuke budu najsavremenije moguće, sa visokom stopom tražnje od strane poslodavaca. Kako bi lako mogli da: pronađete angažman u firmi, radite od kuće ili pokrenete sopstveni biznis. I od toga pristojno živite.

2. Cijene obuka su kreirane obzirom na trenutnu situaciju u zemlji i vaše finansijsko stanje. Sve obuke koje nudimo su sufinansirajuće. To znači da škola plaća do 50 od pune cijene kursa, dok polaznik ili FZZ plaća ostatak.
Sufinansirajući program obuka kreiran je sa ciljem da se smanji broj nezaposlenih lica u Sarajevu, time što ćete steći znanje koje realno možete da upotrebite i unovčite. Ulaganje u obrazovanje je ulaganje u bolju poslovnu budućnost. Međutim, često ta bolja budućnost ostane nedostižna zbog nedovoljno novca koji možete da izdvojite za dodatno obrazovanje kada ste bez posla. I tako se vrtite u krug. Zato vam nudimo nešto drugačije, nešto što možete sebi da priuštite. Sufinansirajući program obuka za 15 različitih programa iz naše palete ponuda, zanimanja, traženih, aktuelnih i dobro plaćenih. Njihova cijena je za vas značajno umanjena – škola učestvuje sa 50% od pune cene kursa, dok vi plaćate preostalih 50%.Nakon završetka obuke, dobijate certifikat sa kojim možete da aplicirate za željeni posao. Izaberite neku od 15 mogućnosti da brže i lakše pronađete posao. U programu su: Marketing obuke, Administrativne obuke, Obuke za rad u ugostiteljstvu, turizmu, trgovini, ralunovodstvu, Strani jezici, Poslovna informatika, WEB i Grafički dizajn, Seminari poduzetništva, Internet marketing, Društvene mreže i mnogi drugi.


Nazovite za više informacija: 033 202 976 ili putem emaila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambot-a, potrebno je JavaScript omogućiti da bi je vidjeli  


 
175575