English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

*NOVO! Njemački u Actilingua-i iz Beča - Austrija! Od 2-12 sedmica!
Srijeda, 24 Maj 2017 00:00

Njemački u Beču - Wien

U suradnji sa školom Actilingua naš centar Interlingua, a kao partner i agent navedene škole, organizuje učenje njemačkog u Beču od 2-52 sedmice, a ovisno o programu. Programi su: Adults Course 16+, Holiday Course 16-19, Summer School 12-17. Za sve informacije možete se obratiti putem emaila ili telefona 00387 33 202-976 ili 259-430. Zadivljujuća kulturna ponuda, raskošna arhitektura i ugodna atmosfera u kavanama i heurigerima objašnjavaju zašto je glavni grad Austrije omiljen u cijelom svijetu. Još 1754. godine Beč je nastanjivalo oko 175.000 stanovnika, da bi njihov broj do 1910. godine premašio dva milijuna! Dakle, u nešto više od 150 godina broj stanovnika u Beču povećao se više od 11 puta! Početkom 20. stoljeća veći od Beča, po kriteriju broja stanovnika, bili su samo London, Pariz i Berlin.  Akademija ActiLingua je smještena u samom srcu Beča i organizuje kurseve njemačkog jezika u toku cijele godine i za sve nivoe. U Akademiji ActiLingua ćete učiti njemački u malim internacionalnim grupama po utvrđenom programu. Možete pohađati kurseve od 2-24 sedmice. Učite njemački kroz doživljaje u Beču! DOBRO DOŠLI u školu ActiLingua Academy!Više informacija možete dobiti kod našeg zastupnika/agenta za BiH.Interlingua Language School. Naš centar je zastupnik ActiLingua-e preko 10 godina. Iskustva nekoliko desetina polaznika godišnje su izvanredna, od nastave do smještaja, sve je organizirano u skladu sa EU standardima.


HOLIDAY COURSES


POGLEDAJ VIDEO - Kurs za studente!!


Pogledaj video - Kurs za TEENSADULTS COURSES - KURSEVI ZA ODRASLE


POGLEDAJ VIDEOSUMMER SCHOOL - LJETNJA ŠKOLA ZA DJECU, TINEJDŽERE I STUDENTE


POGLEDAJ VIDEO - Djeca i Tinejdžeri


POGLEDAJ VIDEO - Studenti


Odaberite kurs, broj časova, vrstu smještaja, osiguranje(obavezno) uz mogućnost uplate za prevoz sa i do aerodroma odnosno stanice neke vrste prevoza.


Zadivljujući Beč


U Beču vas očekuju muzeji i umjetničke zbirke međunarodnog formata. Muzej povijesti umjetnosti s impresivnom zbirkom Bruegelovih slika, MuseumsQuartier i Muzej Leopold (s najvećom zbirkom Schieleovih djela), Muzej moderne umjetnosti, Architekturzentrum i Kunsthalle spadaju među najvažnije. Albertina se može pohvaliti najvećom grafičkom zbirkom na svijetu, koja broji 60.000 crteža i milijun grafika, a Muzej Liechtenstein posjetitelju će dočarati ambijent barokne životne radosti.  Beč je u svijetu poznat i kao grad glazbe. Ovdje su djelovali mnogi slavni skladatelji, primjerice Strauß, Mozart, Beethoven i Haydn. Bečki filharmoničari ubrajaju se u sam svjetski vrh, Staatsoper je jedna od najboljih opernih kuća, Bečki dječaci oduševljavaju prijatelje glazbe svuda po svijetu, a Beč je usto stekao ugled i kao metropola mjuzikla. Pored tradicionalne ponude (kavane, heurigeri), aktualne ugostiteljske i trgovačke ponude te svjetski poznatih događanja na kojima se okupljaju poznati i slavni (na primjer Life Ball), tu se može ostvariti jedinstvena kombinacija mira i akcije. Beč može ponuditi još jednu posebnost: naime, to je velegrad s neuobičajeno mnogo zelenih površina i kutaka prikladnih za odmor, među kojima su Wienerwald, Praterauen ili Donauinsel. 
www.wien.info

 
161104