English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Zakup poslovnog ofisa Interlingua
Petak, 25 August 2017 00:00

Zakup poslovnog prostora - FLEXI/FIXY.

Otvarate firmu, preduzeće, tvrtku, ne želite plaćati skupe zakupe? Trebate samo ured za povremene sastanke ili seminare?

Zakup uredskoga prostora/kancelarije za dnevni, sedmični ili mjesečni najam u Sarajevu. Ured se može zakupiti i na nekoliko sati za potrebe sastanaka, instrukcija, seminara, predavanja itd. Postoji mogućnost zakupa samo jedne radne jedince (stola) kao coworking prostora za dnevni, tjedni ili mjesečni najam. Svi korisnici imaju pravo korištenja interneta, konferencijske prostorije, wc-a te usluge prijema stranaka od strane naših zaposlenika. Ovakva vrsta zakupa poslovnog prostora odlikuje se u maksimalnoj fleksibilnosti i prilagođavanju potreba našim klijentima i željenom načinu korištenja prostora. Cijene zakupa se kreću ovisno o dužini korištenja prostora i potrebama korisnika. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.


In - Foto galerija (klikni)


Fixy - Fiksirani zakup za određeni period od min 2 do max 6 mjeseci.

Paket uključuje ograničeno višemjesečno korištenje jedne prostorije odn kancelarije, cca 20-25m2,  u dnevnom intervalu od 9h do 17h. svaki radni dan za period od min 2 mjeseca do max 6 mjeseci sa mogucnošću produženja. Mjesecna najamnina iznosi 500KM sa uključenim trošk. grijanja i vode. Troškovi telefona i prekoracenog limita interneta nisu ukljuceni. Plaćanje unaprijed za cijeli ugovoreni period.*Flexy Virtual 2Xx*

Paket uključuje ograničeno korištenje ureda, cca 20-25m2, u skladu sa Vašim potrebama, od ponedjeljka do petka, od 9h do 17h, besplatan internet, upotrebu projektora, printera, sale za sastanke ili seminar (do max 10 polaznika/učesnika, za više prema dogovoru). Cijena zakupa: 350KM/sedmično ili 100KM po danu, a za najam od jednog do tri dana. Maksimalan najam je 4 sedmice ili po dogovoru. Najam ne uključuje naše osoblje. Dnevnica unajmljene osobe koordinatora se posebno dogovoara, a cijena iznosi ovisno o obimu posla i količine vremena.

*Flexy Virtual Xx*

Paket uključuje korištenje ureda, cca 20-25m2, u skladu sa Vašim potrebama, nax 4 sata dnevno, besplatan internet, upotrebu printera, sale za sastanke ili seminar(do 10 polaznika/učesnika, za više prema dogovoru). Cijena zakupa: 195KM/sedmično ili 75KM po jednom danu, a za najma od jednog do tri dana. Maksimalan najam je 4 sedmice ili po dogovoru. Dnevnica unajmljene osobe koordinatora se posebno dogovoara, a cijena iznosi ovisno o obimu posla i količine vremena.


*Flexy Virtual TM - Tailor Made*

Paket je skrojen prema Vašim potrebama i uključuje korištenje ureda po dogovoru i u sukladno njima, besplatan internet, upotrebu printera, sale za sastanke ili seminar. Cijena zakupa se obračunava ovisno o Vašim potrebama, te na toj osnovi radimo ponudu i prilagođavamo cijenu zakupa uz mogućnost arhiviranje i skladištenje dokumentacije.

 
158403