English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

NOVO! Kurs kineskog jezika već od 195KM+PDV, za 20 časova
Utorak, 27 Mart 2018 00:00

NOVO! KURS KINESKOG JEZIKA 

Kurs kineskog jezika u EC Interlingua namijenjen je polaznicima koji žele da uče ovaj strani jezik iz hobija, ostvare poslovne kontakte sa kineskim firmama ili planiraju da studiraju, žive i rade na kineskom govornom području, itd. Kurs kineskog jezika se bazira na konverzaciji, brojnim interaktivnim metodama koje omogućavaju da se gramatika savlada kroz razgovor. Kurs kineskog jezika može biti grupni ili individualni, online (onlajn) ili ubrzani.

Kineski jezik pripada grupi sino-tibetanskoj porodici jezika. Kineski je tonski jezik jer se značenja riječi menjaju tako što se mijenjaju nivoi visine tona. Standardni kineski poznat kao mandarinski kineski je zvanični jezik u Kini, Singapuru i Tajvanu. Po nekim procjenama oko 900 miliona ljudi govori mandarinski. NOVO! Kurs kineskog jezika. 
PRIJAVE PUTEM EMAILA: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambot-a, potrebno je JavaScript omogućiti da bi je vidjeli  


Kurs kineskog jezika nivo A1 / 4-6 modula 

Vrsta kursa

Trajanje modula

Cijena (kalkulacija 7-8 polaznika)

Opšti

20 časova (4 sedmice)

195KM+PDV

Individualni

Min. Blok od 20 časova

35KM+PDV po času od 45'

Za manje grupe cijena se preračunava na slijedeći način:

7x 195KM+PDV/broj polaznika od 3-5


Za 1-2 polaznika cijena se računa kao kod individualnog programa i to 35KM x Br.časova(min 20)/1-2 polaznika.


Opšti kurs kineskog jezika - Rad u grupi - NIVO A1+

Podrazumjeva 6-8 polaznika i traje 4-6 modula po jednom nivou, ovisno o literaturi. Ovim kontinuitetom nastave, po jedan modul od 20 časova mjesečno, EC Interlingua Vam pruža mogućnost da kurs savladate polako, temeljno, uz redovno pohađanje, kontinuiran rad kod kuće i savremeni pristup predavanjima. Kurs modul može pohađati i manje polaznika 3-5 al se tada cijena po polazniku uvećava.(6x195KM/br. pol).


Individualni kurs kineskog jezika A1A2, 

Podrazumjeva kurs za pojedinca. Kurs mogu dijeliti i 2 polaznika po cijeni časa navedenoj u tabeli iznad. Dinamika i trajanje se usklađuju sa potrebama i zahtjevima polaznika. Dinamika rada je usklađena sa progresom polaznika. Sva pitanja, nedoumice, pojašnjenja, ali i nove oblasti, profesionalnim pristupom, omogućeni su samo njemu kao pojedincu. 
164804