English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Projektovanje

AutoCAD 2D.

TRAJANJE KURSA :  1 sedmica po modulu od 10h, Ukupno 3 modula, 3 sedmice(3x10h)


Početak nastave: Na upit!


AutoCAD 2D je vrhunski program za vođenje tehničke dokumentacije i tehničko projektovanje u dvije dimenzije. Namijenjen je inženjerima i tehničarima različitih struka. Prva verzija AutoCAD-a se pojavila još 1982.godine. Danas je to najrasprostranjenij i najpoznatiji i najbolji program za izradu 2D crteža . Iako je Auto CAD od nastanka najbolji CAD program bez iole ozbiljne konkurencije, to Autodesk ne spriječava da svake godine izbaci još napredniju i savršeniju verziju AutoCAD-a. Za pohađanje ove obuke potrebno je poznavanje operativnog sistema Windows. Poželjno je i obrazovanje u nekoj od tehničkih disciplina (mašinski, građevinski, arhitektonski, pejzažni tehničari i inženjeri) ili poznavanje osnova nacrtne geometrije.


Pročitaj više...
 

AutoCAD 3D - Projektovanje

TRAJANJE KURSA :  1 sedmica po modulu od 10h, Ukupno 3 modula, 3 sedmice(3x10h)


Početak nastave: Na upit!


AutoCAD 3D je vrhunski program za vođenje tehničke dokumentacije i tehničko projektovanje u dvije i tri dimenzije. Namijenjen je inženjerima i tehničarima različitih struka. Prva verzija AutoCAD-a se pojavila još 1982.godine. Danas je to najrasprostranjenij i najpoznatiji i najbolji program za izradu 2D crteža . Iako je AutoCAD od nastanka najbolji CAD program bez iole ozbiljne konkurencije. Za pohađanje ove obuke potrebno je poznavanje operativnog sistema Windows. Poželjno je i obrazovanje u nekoj od tehničkih disciplina (mašinski, građevinski, arhitektonski, pejzažni tehničari i inženjeri) ili poznavanje osnova nacrtne geometrije.


Pročitaj više...
 

3ds MAX

TRAJANJE KURSA :  1 sedmica po modulu od 10h, Ukupno 2 modula, 2 sedmice(2x10h)


Početak nastave: Na upit!


Autodesk 3ds Max Design je najpoznatiji program za rad u trodimenzionalnom prostoru tj. za 3D modelovanje koji omogućava izradu trodimenzionalne grafike-slike i animacija. Uz pomoć brojnih efekata omogućava izradu specijalnih video montaža. Moćni i intuitivni alati i kompatibilnost sa AutoCAD-om čine Autodesk 3ds Max Design vodećim softverskim rešenjem za modelovanje, animaciju i renderovanje. Za pohađanje ov e obuke potrebno je poznavanje operativnog sistema Windows.


Pročitaj više...
 

MAYA Animation - Basic

TRAJANJE KURSA :  1 sedmica po modulu od 10h, Ukupno 3 modula, 3 sedmice(3x10h)


Početak nastave: Na upit!


Maya Basic kurs - Animacija i vizualizacija je jedan od najpoznatijih program za animaciju i vizuelizaciju. Šta je to Maya? Maya je program za izradu slika i animacija zasnovanih na onome ãto je korisnik napravio u virtuelnom 3D radnom prostoru, osvijetlio virtualnim svijetlima i fotografisao virtualnim fotoaparatima (kamerama). Maya se animatorima nudi u dvije verzije: osnovna verzija Maya Complete i poboljšana verzija Maya Unlimited,kojoj je dodato nekoliko značajnih mogućnosti opisanih kasnije u uvodu. Maya radi na običnom PC računaru, pod Windowsom...

Pročitaj više...
 


178005