English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Apartmani - Primjeri cijena
Apartman TheatreView - Sarajevo

Apartman Theatre View - Sarajevo


Posjećujete Sarajevo, trebate stan na par dana, na poslovnom ste putu, onda je ovo idealna prilia za Vas!!


Stan na dan u strogom centru grada. 


Prostran, čist apartman u strogom centru grada, 10 metara od Narodnog pozorišta i održavanja manifestacije Sarajevo Film Festival, brz WiFi, opremljena kuhinja sa svim neophodnim stvarima za one koji imaju volje kuhati. Parking u blizini, kod pozorišta ili BBI podzemna garža, 50-ak metara od stana, gdje možete ostaviti auto. Vlasnik je fenomenalan, uvijek spreman pomoći savjetima gdje i šta posjetiti kao i odličnim preporukama restorana i mjesta za izlazak. Cijena 50 eura. 
Nazovite ODMAH i izvršite rezervaciju na 033 202 976.


Pročitaj više...
 

APARTMANI - STAN ZA DAN VEĆ OD 25-45 EUR PO DANU.

Zašto stan na dan?

Stan na dan je idealan za sve one koji u Sarajevo dolaze na kratko, poslovno ili privatno i u tom periodu žele da imaju prostor samo za sebe. Stan na dan se koristi onda kad ne možete ili ne želite da u istom danu dođete u Sarajevoi odmah se vratite. U našoj ponudi su vam stanovi na vrhunskim lokacijama koje možete iznajmiti na jedan ili više dana.

Apartmani su idealni za izdavanje po sistemu stan na dan. Ukoliko se na samo kratko vrijeme zadržavate u Sarajevu, iz razloga biznisa, radi kupovine nekretnina, provoda ili neke manifestacije koja se odvija u gradu, stan na dan vam je idealna ponuda iz razloga što ne morate plaćati za više dana ukoliko ostajete u Sarajevu samo jedan dan. Stan na dan je jedna od najiskorištenijih usluga kod nas. Cijelu ponudu apartmana koji se izdaju po sistemu stan na dan možete provjeriti sa nama pozivom na broj 033 202 976, odnosno poslati upit putem emaila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambot-a, potrebno je JavaScript omogućiti da bi je vidjeli  CIJENA: od 25-45 eur po danu!

Pročitaj više...
 
Apartmani Amadeus, trosoban, 65m2, 45 eur/dan

Apartmani Amadeus-Stan na dan, trosoban,65m2/ 45 eura na dan

Pročitaj više...
 
Apartmani Buda, dvosoban, 45m2/50 eura na dan

Apartmani Buda-Stan na dan, dvosoban, 45m2/50 eura na dan

Pročitaj više...
 
Apartmani Glorija, dvosoban, 50m2/54 eura na dan

Apartman Glorija - Stan na dan, dvosoban, 50m2/ 54 eura na dan

Pročitaj više...
 
<< Početak < Pregled 1 2 Sljedeći > Kraj >>

Stranica 1 od 2
164366