English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Menadžment obuke
Kurs za menadžera u prodaji i nabavci
Srijeda, 27 Juli 2016 16:49

Kurs za menadžera u prodaji i nabavci, 395KM+PDV 30 časova po modulu, 4 do 8 pol.  

Menadžeri u prodaji i nabavci ili Komercijalisti su potrebni svima, jer svaka firma, bavila se ona proizvodnjom ili uslugama, mora to nešto što nudi i da proda. Zato ljude, koji vladaju vještinom prodaje, traže svi. Oni su ti koji, praktično, nikada ne propadaju. Svaka firma može da ostane bez posla iz jednog ili drugog razloga, ali ne i dobar komercijalista. On lako nalazi drugu firmu u kojoj će zarađivati još više.


Broj radnih mesta koja se nude u oblasti prodaje veoma je veliki i šarenolik i kreće se od visokih menadžerskih pozicija (direktori prodaje), preko srednjih (regionalni i menadžeri ključnih kupaca, supervizori) do operativaca (agenti i referenti prodaje). Širok je i dijapazon delatnosti koje ih traže, od prodaje robe široke potrošnje, preko usluga pa sve do specifičnih oblasti kakve su, na primjer, farmaceutska ili građevinska industrija.

Pročitaj više...
 
HR menadžer
Utorak, 15 Septembar 2015 12:57

HR menadžer

Zaposlite se u službi ljudskih resursa bilo kojeg preduzeća – postanite HR asistent

Ako Vas privlači ideja da učestvujete u nalaženju i kreiranju kvalitetnog kadra kao strateški partner kompanije, onda je naš uvodni kurs iz HR menadžmenta savršena početna tačka za Vas. Osnovni posao ljudi zaposlenih u službi ljudskih resursa nije da upravljaju ljudima, već da pronalaze i stvaraju dobre, kvalitetne, profesionalne kadrove. Tako menadžment ljudskih resursa objedinjuje brojne aktivnosti: planiranje i razvoj zaposlenih, regrutacija novih kadrova, nagrađivanje i motivisanje zaposlenih, edukacija i razvoj karijere, upravljanje konfliktima, formiranje uspešnih timova…itd.

Pročitaj više...
 
PR Menadžer
Utorak, 15 Septembar 2015 12:38

PR Menadžer - Odnosi s javnošću

Budi uvek u dobrom društvu i zanimljivim mestima!

Odnosi s javnošću složena su djelatnost čija je svrha određivanje strategije, planiranje, ispitivanje i unapređivanje slike ili reputacije koju organizacija, pojedinac, institucija, imaju ili bi trebali imati u javnosti. Menadžera za odnose s javnošću potrebno je osposobiti znanjima i vještinama nužnim za uspješno komuniciranje s javnošću i medijima, te za složene komunikacijske i druge aktivnosti i vještine potrebne za razvoj i unapređivanje poslovanja organizacije i njene reputacije na tržištu. Osnovna uloga odnosa s javnošću je da na adekvatan način pripremi i osigura objavljivanje određenih informacija o organizaciji. Kurs obuhvata 2 modula od po 20 školskih časova. Cijena jednog modula je 150KM. Nakon završetka kursa uspješnim kandidatima se dodjeljuje certifikat.


Pročitaj više...
 


175576