English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Trgovac - Prodavač - Komercijalista
Obuka za prodavaće-ice
Nedjelja, 04 Septembar 2016 22:07

Obuka za prodavača-icu 40 časova, 8 sedmica, min 6 max 8 polaznika, 195KM+PDV 

Ako ste komunikativni, ljubazni i strpljivi. Vaše vrline su spretnost i dinamičnost, pedantnost i detaljnost. Ako vam od ruke ide računanje, onda je ovo pravi posao za vas.

Ukoliko želite da vodite sopstveni biznis, ili da imate dobro obučene trgovce u Vašem lancu prodavnica ili  možda želite da radite u velikim marketima kakvi su Vam sigurno danas poznati, onda smo mi pravi izbor

Nezavisno od vrste proizvoda koju prodaju, prodavci imaju ulogu da zainteresiraju kupca za određeni proizvod i da ga predstave u najboljem svetlu. Prodavci treba da predstave sve osobine proizvoda, da upute kupca u način njegovog korišćenja i održavanja, u kvalitet i da predoče prednosti zbog kojih bi se kupac trebao odlučiti za taj proizvod. Osim aktivne prodaje, zadatak prodavaca je da vode računa o proizvodima, o njihovom prijemu, skladištenju, održavanju, razvrstavanju tokom prijema robe, kao i izlaganju proizvoda. Svi proizvodi imaju način održavanja koje propisuje proizvođač, a kojih se prodavci trebaju pridržavati kako bi se sačuvao kvalitet proizvoda i kako bi proizvod bio skladišten na odgovarajući način.

Pročitaj više...
 


164804