English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Bolji posao


Centar obuke radnih vještina
Subota, 03 Juni 2017 13:30

Centar obuke radnih vještina


Cilj Edukativnog centra Interlingua je prevencija dugoročne nezaposlenosti, pomoć u sticanju novih znanja i vještina radi lakšeg zapošljavanja i podrška razvoju preduzetništva, stvaranje pretpostavki za otpočinjanje poslovanja i kvalitetno ulaganje u obučavanje i obrazovanje zainteresovanih lica.


Osnovni zadatak Edukativnog centra Interlingua je da u što efikasnijoj meri smanji negativne posljedice sporih promjena obrazovnog sistema i omogući školovanje određenih obrazovnih profila traženih od poslodavaca.


Najveći postojeći raskorak je u usklađivanju profesionalne obrazovne strukture nezaposlenih na evidenciji javnog servisa i potreba poslodavaca na lokalnom i regionalnom tržištu rada, prvenstveno u zanimanju III stepena obrazovanja.


Pročitaj više...
 
Program sufinansiranja školovanja nezaposlenih*
Ponedjaljak, 29 Maj 2017 21:45

Program sufinansiranja školovanja nezaposlenih.  

Obuke za poslove koji poslodavci danas traže. Finansiramo do 50% Vašeg školovanja, ako se prijavite do 25-og u mjesecu, od juna do septembra.


Obuke i kursevi organizuju program osposobljavanja nezaposlenih lica sa teritorije Sarajeva i šite za poslove koji su traženi na tržištu rada i glavnim sajtovima za zapošljavanje u zemlji i inostranstvu. Program je poseban iz 2 razloga:

1. Vodili smo računa da obuke budu najsavremenije moguće, sa visokom stopom tražnje od strane poslodavaca. Kako bi lako mogli da: pronađete angažman u firmi, radite od kuće ili pokrenete sopstveni biznis. I od toga pristojno živite.

2. Cijene obuka su kreirane obzirom na trenutnu situaciju u zemlji i vaše finansijsko stanje. Sve obuke koje nudimo su sufinansirajuće. To znači da škola plaća do 50 od pune cijene kursa, dok polaznik ili FZZ plaća ostatak.


Pročitaj više...
 
POSLOVNI SEMINARI **v
Nedjelja, 09 Octobar 2011 09:09

POSLOVNI SEMINARI


Ukoliko se želite dodatno educirati, sticati nova znanja iz oblasti stranih jezika, poslovnih vještina, informatike te vještina i metoda predavanja,  u našem centru za poslovnu edukaciju možete, na jednom mjestu, dobiti navedena znanja neophodna u svakodnevnom poslovanju. U tom smislu naš centar organizuje dvodnevne, trodnevne ili višednevne(vikend ili u radne dane) seminare posvećene vašim stvarnim potrebama kako na radnom mjestu tako i u raznim životnim i poslovnim situacijama. Na prvom mjestu nam je zadovoljstvu klijenata, njihovo zadržavanje i jačanje reputacije kao pravi put ka izvrsnoj usluzi. Povedeni uspjehom u organizovanju raznih vrsta jezičkih i poslovnih seminara odlučili smo se da proširimo paletu usluga na zahtjev i zadovoljstvo bivših, sadašnjih, a nadamo se i budućih klijenata. S obzirom na ogromno iskustvo u radu (30 godina uspješnog rada) to će za nas predstavljati veliko zadovoljstvo koje naša škola Interlingua-Centar za edukaciju želi podijeliti sa svojim klijentima.Pročitaj više...
 


167296