Bosanski

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Bolji posao
Centar obuke radnih vještina
Saturday, 03 June 2017 13:30
There are no translations available.

Centar obuke radnih vještina


Cilj Edukativnog centra Interlingua je prevencija dugoročne nezaposlenosti, pomoć u sticanju novih znanja i vještina radi lakšeg zapošljavanja i podrška razvoju preduzetništva, stvaranje pretpostavki za otpočinjanje poslovanja i kvalitetno ulaganje u obučavanje i obrazovanje zainteresovanih lica.


Osnovni zadatak Edukativnog centra Interlingua je da u što efikasnijoj meri smanji negativne posljedice sporih promjena obrazovnog sistema i omogući školovanje određenih obrazovnih profila traženih od poslodavaca.


Najveći postojeći raskorak je u usklađivanju profesionalne obrazovne strukture nezaposlenih na evidenciji javnog servisa i potreba poslodavaca na lokalnom i regionalnom tržištu rada, prvenstveno u zanimanju III stepena obrazovanja.


Read more...
 
Program sufinansiranja školovanja nezaposlenih*
Monday, 29 May 2017 21:45
There are no translations available.

Program sufinansiranja školovanja nezaposlenih.  

Obuke za poslove koji poslodavci danas traže. Finansiramo do 50% Vašeg školovanja, ako se prijavite do 25-og u mjesecu, od juna do septembra.


Obuke i kursevi organizuju program osposobljavanja nezaposlenih lica sa teritorije Sarajeva i šite za poslove koji su traženi na tržištu rada i glavnim sajtovima za zapošljavanje u zemlji i inostranstvu. Program je poseban iz 2 razloga:

1. Vodili smo računa da obuke budu najsavremenije moguće, sa visokom stopom tražnje od strane poslodavaca. Kako bi lako mogli da: pronađete angažman u firmi, radite od kuće ili pokrenete sopstveni biznis. I od toga pristojno živite.

2. Cijene obuka su kreirane obzirom na trenutnu situaciju u zemlji i vaše finansijsko stanje. Sve obuke koje nudimo su sufinansirajuće. To znači da škola plaća do 50 od pune cijene kursa, dok polaznik ili FZZ plaća ostatak.


Read more...
 
Zakup poslovnog prostora - FLEXI
Wednesday, 25 January 2017 12:40
There are no translations available.

Zakup poslovnog prostora - FLEXI

Otvarate firmu, preduzeće, tvrtku, a ne želite plaćati skupe zakupe? Trebate samo ured za povremene sastanke ili seminare?

Zakup uredskoga prostora ili kancelarije za dnevni, tjedni ili mjesečni najam u Sarajevu. Ured se može zakupiti i na nekoliko sati za potrebe sastanaka, instrukcija, seminara, predavanja itd. Postoji mogućnost zakupa samo jedne radne jedince (stola) kao coworking prostora za dnevni, tjedni ili mjesečni najam. Svi korisnici imaju pravo korištenja interneta, konferencijske prostorije, wc-a te usluge prijema stranaka od strane naših zaposlenika. Ovakva vrsta zakupa poslovnog prostora odlikuje se u maksimalnoj fleksibilnosti i prilagođavanju potreba našim klijentima i željenom načinu korištenja prostora. Cijene zakupa se kreću ovisno o dužini korištenja prostora i potrebama korisnika. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Read more...
 
Virtualni ured - office
Wednesday, 25 January 2017 12:15
There are no translations available.

Virtualni ured - office

Postavite tvrtku na stabilan put uspješnog poslovanja! 
Strategija. Organizacija. Fleksibilnost.

Uz zakup poslovne adrese pružamo Vam specifičnu uslugu kreiranja vlastitog virtualnog ureda te Vam omogućujemo da sami kreirate paket virtualnog ureda koji bi u potpunosti olakšao Vaše poslovne aktivnosti. Virtualni uredi predstavljaju novu vrstu ureda koji omogućuju vlasnicima tvrtki i njihovim zaposlenicima da svoj posao obavljaju od kuće ili neke druge lokacije koristeći različite oblike tehnologije od računala do pametnih telefona. Ovakva vrsta ureda osigurava maksimalnu fleksibilnost, radeći od kuće, na putu ili čak iz druge zemlje, a kad Vam zatreba ured za održavanje poslovnih sastanka na raspolaganju Vam stoje FLEX ZAKUPI!


Read more...
 
Zakup poslovne adrese
Wednesday, 25 January 2017 11:17
There are no translations available.

Zakup poslovne adrese

Trebate samo adresu za registraciju firme/tvrtke, a ne želite plaćati skupe najmove poslovnih prostora i režije? Treba Vam samo poštanski sandučić? Adresa u centru Sarajeva?

Interlingua d.o.o. Vam upravo to omogućuje! Pružamo usluge zakupa poslovne adrese za tvrtke kojima nije potreban poslovni prostor.

Ova usluga je namjenjena uglavnom firmama/tvrkama koje imaju svoja glavna sjedišta diljem EU, regiona, a u BiH im nije potreban klasičan i skupi ured nego zakupljena adresa na koju je tvrtka registrirana i gdje može dobivati poštu. Uz knjigovodstvene i računovodstvene usluge možete napraviti zakup adrese za sjedište svoje firme. Za sve domaće i strane tvrtke kojima je potrebna (privremena) poslovna adresa, pružamo uslugu zakupa adrese. Ova usluga Vam omogućuje da pokrenete posao, i da nakon izdavanja Rješenja i ulaska u registar koristite našu adresu za primanje svih vrsta dolazne pošte kako bi uštedjeti nepotrebne troškove, te na taj način za svoje aktivnosti ne trebate koristiti poslovne prostorije što znatno poskupljuje trošak poslovanja( trošak zaposlenika, trošak telefona, trošak najma…)... Na ovaj način  povoljno dobivate sjedište i poslovnu adresu. Knjigovodstveni servis Vam nudi da ovu uslugu možete ugovoriti i prije (nove) registracije društva ili prema dogovoru.

Read more...
 
More Articles...
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2
158545