English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Aktuelni oglasi - Posao u EC Interlingua d.o.o.
Oglas za profesore stranih jezika
Utorak, 25 August 2015 16:17

Oglas za profesore i predavače str.jezika, prevodioce i sl.

Oglas za profesore stranih jezika i bosanskog jezika za strance, saradnici, predavači, honorarci i sl.(engleski, njemački, francuski, talijanski, arapski, turski, ruski, norveški, švedski, portugalski, španski,...idr.). Opis posla: Predavači na kursevima stranih jezika, priprema nastave, evidencija časova, predavanja, prevođenje i sl. Prijave do svakog 25-og u mjesecu. Nakon prijave obaviće se 2 intervjua te obuka za rad prema metodama i pristupima škole. (Ne važi za predavače koji imaju međunarodni certifikat za predavanje odraslim osobama). Poluradno ili puno radno vrijeme, ovisno o obimu posla. Rad u prijepodnevnim, popodnevnim ili večernjim terminima, ovisno o zahtjevima klijenata.

Pročitaj više...
 
Oglas za profesore poduzetništva, računovodstva i daktilografije
Utorak, 25 August 2015 16:16

Oglas za profesore, predavače i instruktore iz poduzetništva, poslovne korespodencije, računovodstva i daktilografije

Profesore, predavače, instruktore i saradnike iz predmeta: poduzetništvo, finansijsko poslovanje i računovodstvo, daktilografija, i sl. Predavači na kursevima za poslovne sekretarice.  Oglas se raspisuje za rad na obuci polaznika za radno mjesto poslovnog sekretara ili sekretarice, office menadžera i sl. Radno vrijeme: Honorarno ili polu/ puno radno vrijeme 2-5x sedmično, a ovisno o obimu posla u večernjim, jutarnjim, popodnevnim ili podnevnim terminima. Prijaviti se mogu: honorarci koji već rade ili oni koji žele kontinuitet tj. dugoročniji i sigurniji posao.


Pročitaj više...
 
Oglas za predavače vezano za obuku za rad na računarima - Poslovna informatika, WEB i grafičke dizajn, Projektovanje i Programiranje
Utorak, 25 August 2015 15:19

Oglas za predavače vezano za obuku za rad na računarima - Poslovna informatika, WEB i grafičke dizajn, Projektovanje i Programiranje


Oglas za predavače, instruktore i saradnike vezano za obuku za rad na računarima. Poslovna informatika; (MSOffice); Grafički dizajn(Corel, QuarkXpress, Adobe); WEB dizajn(Firefox, Flash, Dreamweaver); Projektovanje(Auto CAD, 2D-3D, MAXDesign, Maya Basic) i Programiranje(HTML, CSS, C++, Java, Android i sl.)Oglas se raspisuje za rad na kursevima računara iz naslova, ili drugim raznim projektima. Radno vrijeme: Honorarno, polu ili puno radno vrijeme 4-16. časova sedmično, a ovisno o obimu posla u večernjim, jutarnjim, podnevnim ili popodnevnim terminima. Prijaviti se mogu: honorarci koji već rade ili oni koji žele kontinuitet tj. dugoročniji i sigurniji posao.

Pročitaj više...
 
Oglas za: Profesore i Instruktore saradnike za predmete: matematika, bosanski ili strani jezik, infomatika, fizika,.. i dr. općih ili stručnih predmeta škole.
Utorak, 25 August 2015 14:51

Oglas za: Profesore i Instruktore saradnike za predmete: matematika, bosanski ili strani jezik, infomatika,  fizika,.. i dr. općih ili stručnih predmeta škole

Oglas za: Profesore i instruktore saradnike za predmete: matematika, bosanski ili strani jezik, infomatika,  fizika,.. i dr. općih ili stručnih predmeta škole. Oglas se raspisuje za rad na davanju instrukcija učenicima osnovnih i srednjih škola, fakulteta i sl. iz predmeta po zahtjevu. Radno vrijeme: Honorarno ili polu/ puno radno vrijeme 2-5x sedmično, po 2-3 časa ili sata dnevno, a ovisno o obimu posla u večernjim, jutarnjim, podnevnim ili popodnevnim terminima. Prijaviti se mogu: honorarci koji već rade ili oni koji žele kontinuitet tj. dugoročniji i sigurniji prihod odn. posao.

Pročitaj više...
 
Oglas - Prodajni menadžer ili administrator za turistička putovanja, edukativni i eko turizmu te obrazovanju(prodaja kurseva)
Utorak, 25 August 2015 14:33

Prodajni menadžer ili administrator za turistička putovanja, edukativni i eko turizmu te obrazovanju(prodaja kurseva)

Prodajni menadžer ili administrator u turizmu, edu i eko turizmu te obrazovanju(prodaja kurseva). Oglas se raspisuje za rad na organizaciji i prodaji turističkih aranžmana, prijema stranih i domaćih  turista, te prodaji edukacijskih paketa. Radno vrijeme: Polu ili puno radno vrijeme,4-8h dnevno, 5 -6 dana sedmično, a ovisno o obimu posla. Prijaviti se mogu: honorarci koji već rade ili oni koji žele kontinuitet tj. dugoročniji i sigurniji posao.Pročitaj više...
 


178004