English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Sportsko-edukativni ljetnji kamp

LJETNJI KAMP - Ardmore Tennis Academy

Ovi programi na Ardmore Tenis akademiji kombiniraju 15 sati nastave engleskog sa 12 sati profesionalnog tenisa treniranju tjedno. To je savršen program za grupe ili pojedince koji žele razvijati svoje teniske vještine te unaprijediti govorne vještine engleskog jezika kroz rad, treninge i razgovor sa izvornim govornicima.  Ovaj program je namijenjen za dječake i djevojčice u dobi od 9 do 17 godina. Polaznici iz cijelog svijeta svake godine posjećuju ove škole kako bi poboljšali svoje vještine u engleskom jeziku i tenisu. Treninge vode renomirani stručnjaci  neki od najboljih trenera od Devonshire Park teniskog kluba i drugim poznatim britanskim teniskih klubova.

Pročitaj više...
 

PROLJETNI-LJETNJI SPORTSKI KAMPOVI - uzrast 9 - 17 godina

PGL je vodeći organizator ljetnjih kampova u Velikoj Britaniji koji već više od 50 godina organizuje zabavne kampove koje posećuju većinom deca iz Velike Britanije radi uzbudljivih programa, dok stranci mogu imati organizovan i ljetnji kurs jezika  uz sve ostale zabavne aktivnosti koje ovi kampovi nude. Od svojih početaka davne 1957. Godine  PGL kampovi nude avanturu i izazov svojim polaznicima koji imaju nezaboravno iskustvo u zabavnoj ali i sigurnoj i  prijateljskoj sredini. Svake godine primaju na svoje kampove i kurseve do 250 000 dece iz celog sveta. Ljetnji kursevi za decu se organizuju na velikom broju lokacija širom Velike Britanije, a škole kao i rezidencije u kojima su deca smeštena se nalaze pri istom kampusu tako da je na jednom mestu obezbjeđena nastava, ishrana, smeštaj i kompletan društveni program.

Pročitaj više...
 

READING-ENGLESKA, LJETNJI FUDBALSKI JEZIČKI KAMP

Ovaj kamp se organizuje za uzrast od 8-17 godina. Reading je mali, miran grad udaljen 65km zapadno od Londona, u provinciji Berkšir. Okružuju ga dvije rijeke, Temza i Kenet, što mu je kroz istoriju dalo veliki značaj lučkog grada. Njegova bogata i duga istorija ogleda se i kroz ostatke manastira iz XII veka, kada je grad bio značajan religiozni centar. Današnji izgled grada je mešavina bogate istorije i tradicionalnog stila arhitekture sa modernim delovima grada i trgovačkim zonama. Reading je čuven po muzičkom festivalu koji se održava svake godine krajem avgusta. Reading je studentski grad, jer je dom dva univerziteta. Cijene

Pročitaj više...
 

MANCHESTER UNITED SOCCER SCHOOL

Od svog  osnivаnjа 1999, širom Velike Britаnije i u inozemstvu MANCHESTER UNITED SOCCER SCHOOLS predstаvljа svoje fudbаlske progrаme stotinama hiljada ljudi, uključujući rekreаtivne igrаče, omlаdinske timove, trenere, roditelje i pаrtnere Mаnčester Junаjted kluba. Igrači će naučiti kako dа izgrаde niz pokretа i tehnikа vezаnih zа igru prvog tima Mаnčester Junаjteda. Treninzi su dizаjnirаni dа omoguće ponаvljаnje ovih osnovnih rаdnji na zаbаvаn i uzbudljiv nаčin i dа izаzovu i motivišu igrаče u svakom trenutku. Dječаci i djevojčice uzrаstа od 8-18 godina dolaze iz preko 80 rаzličitih zemаljа nа ove populаrne kampove u srcu Engleske. Svaki kamp organizuje takmičenje u vještinama, a najbolji igrač dobija mesto na World Skills Final koje se organizuje jednom godišnje u Mančesteru na stadionu Old Trafford.

Pročitaj više...
 


178005